Tietosuoja

Tietosuojakäytäntö

cosnova GmbH (jäljempänä ”me”) arvostaa kiinnostustasi yhtiötämme ja tuotteitamme kohtaan. Siksi meille on tärkeää, että tunnet olevasi turvassa vieraillessasi verkkosivustollamme (jäljempänä ”verkkosivusto”), myös henkilötietojesi suojaamisen osalta.

Tässä tietosuojakäytännössä kerromme sinulle niiden henkilötietojen ryhmistä, laajuudesta ja tarkoituksesta, joita käsittelemme, kun käytät verkkosivustoamme ja sen alisivuja. Jos haluat käyttää tiettyjä palveluita verkkosivustollamme, esim. tuotteidemme arviointia tai toivelistaa, henkilötietoja käsitellään. Henkilötiedot ovat mitä tahansa tietoja, jotka voivat liittyä sinuun henkilökohtaisesti, esim. nimi, osoite, sähköpostiosoitteet ja käyttäytyminen käyttäjänä.

Tämä tietosuojakäytäntö sisältää myös tietoja henkilötietojen käsittelystä sosiaalisen median sivustojemme yhteydessä.

Jos haluat tietää, miten käsittelemme henkilötietojasi, voit siirtyä suoraan asiaankuuluviin aiheisiin seuraavien linkkien kautta. Voit myös lukea, tallentaa ja tulostaa tämän tietosuojakäytännön kokonaisena asiakirjana.

Tietosuojakäytännön sisältö

Napsauta seuraavia linkkejä siirtyäksesi suoraan kyseisiin aiheisiin.

  1. Tietoja rekisterinpitäjästä ja tietosuojavastaavasta

  2. Henkilötietojen kerääminen ja käsitteleminen, kun käyt verkkosivustollamme

  3. Evästeet ja vastaavat tekniikat

  4. Yleistä henkilötietojen jakamisesta

  5. Sosiaaliset liitännäiset, sisällön integrointi

  6. Käyttötietojen (”seuranta”) ja käyttöön liittyvien tietojen (”[uudelleen]kohdennus”) arviointi

  7. Läsnäolomme sosiaalisessa mediassa

  8. Oikeutesi rekisteröitynä

  9. Tietosuojakäytännön päivittäminen

  10. Luettelo käytetyistä evästeistä

1. Tietoja rekisterinpitäjästä ja tietosuojavastaavasta

(a) Rekisterinpitäjä

Rekisterinpitäjä, siten kuin se on määritelty yleisessä tietosuoja-asetuksessa ja jäsenvaltioiden muissa kansallisissa tietosuojalaeissa sekä muussa tietosuojalainsäädännössä, on

cosnova GmbH
Am Limespark 2
65843 Sulzbach, Saksa
Puhelin: +49 619 676 1560
Faksi: +49 619 676 156 1298
sähköposti: info@cosnova.com

Lisätietoja meistä on julkaisussa: Julkaisutiedot

(b) Rekisterinpitäjän tietosuojavastaava on:

Moritz Görmann
CTM-COM GmbH
Wilhelm-Leuschner-Strasse 33
64380 Rossdorf, Saksa
Puhelin: +49 6154 57605-0
Faksi: +49 615 4576 0529
www.ctm-com.de

2. Henkilötietojen kerääminen ja käsitteleminen, kun käyt verkkosivustollamme

Jos käytät verkkosivustoa ainoastaan hankkiaksesi tietoja, ts. jos et lähetä meille mitään tietoja millään tavalla, keräämme ainoastaan ne henkilötiedot, joita selaimesi lähettää palvelimellemme. Keräämme seuraavat tiedot, jotka ovat meille teknisesti tarpeen, jotta voimme näyttää verkkosivustomme sinulle sopivana versiona ja sinulle sopivalla kielellä, varmistaa sen vakauden ja turvallisuuden sekä laatia yleisiä raportteja verkkosivustomme käytöstä (oikeusperuste on GDPR-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan f alakohta):

  • IP-osoite

  • pyynnön päivämäärä ja kellonaika

  • pyynnön sisältö (tietty sivu)

  • verkkosivusto, jolta pyyntö on peräisin

  • selain

  • käyttöjärjestelmä

Edellä mainitut tiedot poistetaan viipymättä, kun niitä ei enää tarvita edellä mainittuihin tarkoituksiin, ja viimeistään 30 päivän kuluttua niiden keräämisestä.

Jos annat meille muita henkilötietoja, esim. rekisteröitymisen yhteydessä, yhteydenottolomakkeessa, kyselyssä, arvonnoissa tai sopimuksen täytäntöönpanoa varten, käytämme näitä tietoja kyseiseen tarkoitukseen, asiakassuhteen hallintaan tarvittaessa liiketoimien käsittelyyn ja kirjanpitoon, kussakin tapauksessa kyseisen tarkoituksen edellyttämissä määrin.

Jos käytät digitaalisia testereitämme, määritämme likimääräisen sijaintisi (n. 50 km:n tarkkuudella) IP-osoitteesta, joka on anonymisoitu lyhentämällä, ja skannaamalla QR-koodin määritämme myyntipisteemme, jonka lähellä olet. Näitä tietoja käytetään yksinomaan tilastollisiin tarkoituksiin, eikä niitä yhdistetä muihin tietoihin.

Jos otat meihin yhteyttä sähköpostitse (esim. yllä mainittuun osoitteeseen) tai muulla tavoin (esim. Messengeriin), sähköpostiviestin mukana välitetyt henkilötiedot tallennetaan. Tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille. Tietoja käsitellään yksinomaan viestinnän käsittelyä varten.

Oikeusperuste viestinnän yhteydessä siirrettyjen tietojen käsittelemiselle on GDPR-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan b ja f alakohta. 1 S. 1 lit.1 b ja GDPR:n f. Näitä tietoja käytetään ainoastaan yhteydenoton käsittelemiseen; tähän sisältyy myös tietojenkäsittely GDPR-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan f alakohdassa tarkoitettujen oikeutettujen etujemme toteuttamiseksi. GDPR:n 1 S. 1 lit. f. Tiedot poistetaan heti, kun niitä ei enää tarvita siihen tarkoitukseen, jota varten ne kerättiin, ts. kun kyseinen viestintä käyttäjän kanssa on päättynyt. Viestintä päättyy, kun tilanteesta käy selvästi ilmi, että asia on loppuun käsitelty.

3. Evästeet ja vastaavat tekniikat

Edellä mainittujen tietojen keruun ja käytön lisäksi tietokoneellesi tallennetaan evästeitä, kun käytät verkkosivustoamme. Evästeet ovat pieniä tekstitiedostoja, joita tallennetaan kovalevyllesi käyttämäsi selaimen mukaisesti ja joiden kautta tiettyjä tietoja siirretään evästeen asettaneelle osapuolelle (tässä tapauksessa meille). Evästeet eivät voi suorittaa ohjelmia tai levittää viruksia tietokoneellesi. Niitä käytetään, jotta verkkotarjonta olisi käyttäjäystävällisempää ja tehokkaampaa.

Suurin osa evästeistä asetetaan vain suostumuksellasi (artikla 6, kohta GDPR:n 1 S 1 -asetuksen kohta a. Muiden evästeiden osalta oikeudellinen perusta on oikeutetut etumme (artikla 6, kappale GDPR:n 1 S 1 kohta f). Evästebannerimme kertoo, mitkä evästeet kuuluvat mihinkin luokkaan.

(a) Yleistä

Tällä verkkosivustolla käytetään seuraavan tyyppisiä evästeitä, ja niiden tarkoitus ja toiminta selitetään alla:

  • Tilapäiset evästeet: Tilapäiset evästeet poistetaan automaattisesti, kun suljet selaimen. Näihin sisältyvät erityisesti istuntoevästeet. Ne tallentavat niin kutsutun istuntotunnuksen, jonka avulla selaimesi lähettämät erilaiset pyynnöt voidaan yhdistää samaan istuntoon. Näin tietokoneesi tunnistetaan automaattisesti, kun seuraavan kerran käyt verkkosivustollamme. Istuntoevästeet poistetaan, kun kirjaudut ulos tai suljet selaimen. Esimerkiksi verkkokaupan ostoskorin sisältö tai kirjautumistila voidaan tallentaa tämän tyyppiseen evästeeseen.

  • Pysyvät evästeet: Pysyvät evästeet poistetaan automaattisesti tietyn ajan kuluttua, joka saattaa vaihdella evästeestä riippuen. Voit poistaa evästeet selaimesi suojausasetuksista milloin tahansa.

(b) Selainasetukset

Voit määrittää selaimesi asetukset toiveidesi mukaan ja esim. kieltää kolmansien osapuolien evästeet tai kaikki evästeet. Tallennetut evästeet voidaan poistaa selaimen järjestelmäasetuksista. Huomaa, että tämä voi estää sinua käyttämästä kaikkia tämän verkkosivuston toimintoja.

(c) Luettelo evästeistä

Tämän tietosuojakäytännön lopussa on luettelo käytetyistä evästeistä ja vastaavistatekniikoista.

(d) Evästeiden kumoaminen

Sivustomme vasemmassa alakulmassa on pieni evästekuvake, jonka avulla voit muuttaa evästeasetuksiasi milloin tahansa.

4. Yleistä henkilötietojen jakamisesta

(a) Jakaminen palveluntarjoajille

Tietyissä tietojenkäsittelytoimissa palkkaamme joskus palveluntarjoajia, joita ohjeemme sitovat ja jotka, poikkeuksetta, käsittelevät tietoja puolestamme ja meidän ohjeidemme mukaisesti (käsittely sopimuksella).

(b) Tietojen luovuttaminen julkisille viranomaisille, vahinkoa kärsineille osapuolille ja oikeustoimia varten

Mikäli se on tarpeen verkkosivustomme laittoman tai petollisen käytön selvittämiseksi tai syytteen nostamiseksi, henkilötietoja luovutetaan tarvittaessa syyttäjäviranomaisille ja vahinkoa kärsineille osapuolille. Näin tehdään kuitenkin vain, mikäli laittomasta tai petollisesta toiminnasta on viitteitä.

Tietoja voidaan luovuttaa myös silloin, kun se on tarpeen käyttöehtojen tai muiden sopimusten täytäntöön panemiseksi. Meillä on myös lakisääteinen velvoite luovuttaa tietoja tietyille julkisille tahoille pyynnöstä. Tällaisia tahoja ovat rikosasioista vastaavat syyttäjäviranomaiset sekä viranomaiset, jotka käsittelevät sakkorangaistuksen piiriin kuuluvia hallinnollisia rikkomuksia, ja veroviranomaiset.

Oikeusperuste tälle on GDPR-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan f alakohta. 1 S. lit. b, Art. 6 kappale 1 S. 1 lit. c, Art. 6, kappale 1 S. 1 lit. d ja Art. 6, kappale 1 S 1 lit. d ja Art. 6, kappale GDPR:n 1 S. 1 lit. f.

(c) Luovutus yhtiön tapahtumien yhteydessä

Liiketoimintamme kehittyessä yhtiömme rakenne saattaa muuttua, jos sen oikeudellisessa muodossa tapahtuu muutoksia tai jos tytäryhtiöitä tai liiketoimintayksiköitä perustetaan, ostetaan tai myydään. Liiketoiminnan siirrettävän osan lisäksi ostajan tai oikeudellisen seuraajan kanssa saatetaan tällaisten liiketoimien yhteydessä jakaa myös asiakastietoja.

Aina kun henkilötietoja luovutetaan edellä kuvatussa laajuudessa, varmistamme, että se tapahtuu tämän tietosuojakäytännön ja sovellettavan tietosuojalainsäädännön mukaisesti.

(d) Tietojen luovuttaminen EU:n ulkopuolisille vastaanottajille

On mahdollista, että siirrämme henkilötietoja EU-alueen ulkopuolisiin maihin (”kolmannet maat”). Kaikissa tiedonsiirroissa vastaanottajille kolmansissa maissa noudatetaan sovellettavaa tietosuojalainsäädäntöä. Jos Euroopan komissio ei ole katsonut kolmannen maan tarjoavan riittävää tietosuojan tasoa, käytämme asianmukaisia suojatoimia varmistaaksemme, että tietojasi suojataan riittävällä tavalla. Tämä voidaan tehdä erityisesti solmimalla tietojenkäsittelysopimuksia, jotka sisältävät EU:n vakiotietosuojalausekkeet ja joissa on Euroopan komission päätöksen mukaiset asianmukaiset suojatoimet (saatavilla osoitteessa http://ec.europa.eu/justice/data-protection/international-transfers/transfer/index\_en.htm). Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja, kuten EU:n mallisopimuslausekkeiden tekstin.

(e) Suostumuksen hallinnoija

Olemme lisänneet verkkosivustollemme Jaohawi AB:n (Håltgelvågen 1b, 72348 Västerås, Ruotsi, info@consentmanager.net) ”Consent Manager” -suostumuksenhallintatyökalun, jotta voimme pyytää suostumusta tietojenkäsittelyä, evästeiden käyttöä tai vastaavia toimintoja varten. ”Consent Managerin” avulla voit antaa tai evätä suostumuksesi tiettyihin verkkosivustomme toimintoihin, kuten esimerkiksi ulkopuolisten elementtien tai suoratoistosisällön sisällyttämiseen, tilastolliseen analyysiin, yleisömittaukseen ja yksilöityyn mainontaan. ”Consent Managerin” avulla voit antaa tai evätä suostumuksesi kaikkiin toimintoihin tai yksittäisiin tarkoituksiin tai toimintoihin. Voit myös muuttaa tekemiäsi asetuksia myöhemmin. ”Consent Managerin” lisäämisen tarkoitus on jättää edellä mainittuja asioita koskeva päätös verkkosivustomme käyttäjille ja antaa heille mahdollisuus muuttaa jo tehtyjä asetuksia, kun he käyttävät verkkosivustoamme myöhemmin. ”Consent Managerin” käytön yhteydessä käsitellään henkilötietoja sekä käytettyjä laitteita koskevia tietoja, kuten IP-osoitetta.

Käsittelyn oikeusperuste on 6 artiklan 1 S. 1 lit. c yhdessä 6 artiklan 3 S. 1 kohta a yhdessä GDPR:n 7 artiklan 1 kohdan kanssa.

(f) Qualtrics

Verkkosivustollamme käytämme Qualtrics LLC:n, 333 W. River Park Drive, Provo UT 84604, USA:n palveluita asiakas-, tuote- ja tuotemerkkityytyväisyyskyselyiden tekemiseen. Teemme tyytyväisyyskyselyitä kehittääksemme ja parantaaksemme jatkuvasti tuotteitamme ja palveluitamme. Kun osallistut tyytyväisyyskyselyyn, käsitellään vain niin kutsuttuja ”Iog-tietoja” (päivämäärä ja aikaleima/tiedot selaimestasi ja selaimesi asetuksista/tiedot laitteestasi/käyttötiedoistasi). Tyytyväisyyskyselyyn osallistuminen on vapaaehtoista. Jos et halua osallistua tyytyväisyyskyselyyn, voit yksinkertaisesti sulkea kyselyn ponnahdusikkunan. Tämän tietojenkäsittelyn oikeusperuste on GDPR-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan a alakohta.

Lisätietoja Qualtrics LLC:stä ja siitä, miten Qualtrics käsittelee henkilötietoja, on osoitteessa https://www.qualtrics.com/privacy-statement/.

5. Sosiaaliset liitännäiset, kolmannen osapuolen sisällön integrointi

(a) Yleistä

Verkkosivustollamme saattaa myös olla tarjontaa kolmansilta osapuolilta. Jos napsautat tällaista tarjontaa, siirrämme tietoja kyseiselle palveluntarjoajalle siinä määrin kuin se on tarpeen (esim. tiedon siitä, että olet löytänyt kyseisen tarjonnan sivustoltamme ja tarvittaessa lisätietoja, jotka olet jo antanut meille verkkosivustollamme tätä tarkoitusta varten).

(b) Sosiaalisen median laajennusosat

Kun käytämme verkkosivustollamme niin sanottuja sosiaalisen median liitännäisiä, kuten Meta Platforms Ireland Limitediä tai Twitteriä, integroimme ne seuraavasti:

Kun vierailet verkkosivustollamme, sosiaalisen median liitännäiset poistetaan käytöstä, mikä tarkoittaa, että mitään tietoja ei lähetetä näiden verkostojen ylläpitäjille. Jos haluat käyttää jotakin verkkoa, napsauta kyseistä sosiaalisen median liitännäistä luodaksesi suoran yhteyden kyseisen verkon palvelimeen.

Jos sinulla on käyttäjätili yhteisöpalvelussa ja olet kirjautunut tilillesi, kun aktivoit sosiaalisen median laajennusosan, yhteisöpalvelu voi yhdistää käyntisi verkkosivustollamme käyttäjätiliisi. Jos haluat estää tämän, kirjaudu ulos yhteisöpalvelusta ennen kuin aktivoit sosiaalisen median laajennusosan.

Kun aktivoit sosiaalisen median laajennusosan, yhteisöpalvelu siirtää aktivoinnin tuloksena saataville tulevan sisällön suoraan selaimeesi, joka upottaa sen verkkosivustoomme. Tässä tilanteessa voi tapahtua myös tiedonsiirtoa, jonka kyseinen yhteisöpalvelu aloittaa ja jota se hallinnoi. Yhteytesi yhteisöpalveluun, yhteisöpalvelun ja järjestelmäsi välinen tiedonsiirto ja toimintasi kyseisellä alustalla kuuluvat yksinomaan kyseisen yhteisöpalvelun tietosuojakäytännön piiriin.

Jos napsautat linkkiä tarjontaan tai aktivoit sosiaalisen median laajennusosan, henkilötietoja saatetaan siirtää palveluntarjoajille Euroopan talousalueen ulkopuolisiin maihin, joiden Euroopan unioni (”EU”) ei katso takaavan henkilötietojen käsittelylle EU-standardien mukaista ”riittävää tietosuojan tasoa”. Pidä tämä mielessäsi, ennen kuin napsautat linkkiä tai aktivoit sosiaalisen median laajennusosan, joka käynnistää tietojesi siirron.

Sosiaalisen median laajennusosa pysyy aktiivisena, kunnes poistat sen käytöstä tai poistat evästeesi.

(c) YouTube-videot

Olemme lisänneet YouTube-videoita verkkotarjontaamme oikeutettujen etujemme perusteella (ts. verkkotarjontamme optimoiminen on GDPR-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan f alakohdassa tarkoitettujen oikeutettujen etujemme mukaista). Nämä videot on tallennettu osoitteeseen http://www.youtube.com, ja ne voidaan toistaa suoraan verkkosivustoltamme. Kaikissa videoissa käytetään ”laajennettua tietosuojatilaa” (”extended data protection mode”), ts. mitään tietoja sinusta käyttäjänä ei siirretä YouTubelle, ellet toista videoita. Seuraavassa kappaleessa mainitut tiedot lähetetään vain, kun toistat videoita. Me emme voi vaikuttaa tähän tiedonsiirtoon.

Kun käyt verkkosivustolla, YouTube saa IP-osoitteesi ja tiedon siitä, että olet käynyt verkkosivustomme kyseisellä alisivulla. Näin tapahtuu riippumatta siitä, tarjoaako YouTube käyttäjätilin, jolla kirjaudut sisään, tai onko tällaista käyttäjätiliä edes olemassa. Jos olet kirjautunut sisään Googlen kautta, tietosi yhdistetään suoraan tiliisi. Jos et halua, että profiilisi linkitetään YouTubeen, sinun on kirjauduttava ulos ennen painikkeen aktivoimista. YouTube tallentaa tietosi käyttäjäprofiileina ja käyttää niitä mainontaan, markkinatutkimukseen ja/tai verkkosivustonsa kysyntälähtöiseen suunnitteluun. Tällaista analyysiä tehdään erityisesti (myös kirjautumattomien käyttäjien kohdalla) tarpeiden mukaisen mainonnan tarjoamiseksi ja verkkosivustomme käytöstäsi kertomiseksi yhteisöpalvelun muille käyttäjille. Sinulla on oikeus vastustaa näiden käyttäjäprofiilien luomista, ja sinun on otettava yhteyttä YouTubeen käyttääksesi tätä oikeutta.

Lisätietoja YouTuben toimesta tapahtuvan tietojen keruun ja käsittelyn tarkoituksista ja laajuudesta saat sen tietosuojakäytännöstä. Täältä löydät myös lisätietoja oikeuksistasi ja asetusvaihtoehdoista yksityisyytesi suojaamiseksi: https://www.google.de/intl/en/policies/privacy.

(d) Google Maps

Käytämme tällä sivustolla Google Mapsia oikeutettujen etujemme perusteella (ts. verkkotarjontamme optimoiminen on GDPR-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan f alakohdassa tarkoitettujen oikeutettujen etujemme mukaista). Näin voimme näyttää interaktiivisia karttoja suoraan verkkosivustolla, ja voit käyttää karttatoimintoa kätevästi esim. myymälähakua käyttäessäsi.

Kun vierailet verkkosivustolla, Google saa IP-osoitteesi ja tiedon siitä, että olet käynyt verkkosivustomme kyseisellä alisivulla. Näin tapahtuu riippumatta siitä, tarjoaako YouTube käyttäjätilin, jolla kirjaudut sisään, tai onko tällaista käyttäjätiliä edes olemassa. Jos olet kirjautunut sisään Googlen kautta, tietosi yhdistetään suoraan tiliisi. Jos et halua, että tietosi yhdistetään profiiliisi Googlessa, sinun on kirjauduttava ulos ennen painikkeen aktivoimista. Google tallentaa tietosi käyttäjäprofiileina ja käyttää niitä mainontaan, markkinatutkimukseen ja/tai verkkosivustonsa kysyntälähtöiseen suunnitteluun. Tällaista analyysiä tehdään erityisesti (myös kirjautumattomien käyttäjien kohdalla) tarpeiden mukaisen mainonnan tarjoamiseksi ja verkkosivustomme käytöstäsi kertomiseksi yhteisöpalvelun muille käyttäjille. Sinulla on oikeus vastustaa näiden käyttäjäprofiilien luomista, ja sinun on otettava yhteyttä Googleen käyttääksesi tätä oikeutta.

Lisätietoja laajennusosan tarjoajan toimesta tapahtuvan tietojen keruun ja käsittelyn tarkoituksista ja laajuudesta saat sen tietosuojakäytännöstä. Täältä löydät myös lisätietoja oikeuksistasi ja asetusvaihtoehdoista yksityisyytesi suojaamiseksi: https://www.google.de/intl/en/policies/privacy.

(e) Google reCAPTCHA:n käyttö

Tällä verkkosivustolla käytämme myös reCAPTCHA-toimintoa, jonka tarjoaa Google Ireland Limited, Gordon House, 4 Barrow St, Dublin, D04 E5W5, Ireland (”Google”). Tämä ominaisuus on suunniteltu suojaamaan verkkosivustoamme nykyaikaisiin teknologioihin perustuvilta hyökkäyksiltä, erityisesti sen erottamiseksi, tekeekö luonnollinen henkilö merkinnän vai vilpillisesti koneellisen ja automaattisen käsittelyn avulla. Palvelu sisältää verkkopyynnön, IP-osoitteen, selaintyypin, selaimen kielen, pyyntösi päivämäärän ja kellonajan sekä yhden tai useamman evästeen, jotka saattavat tunnistaa selaimesi. Käsittely suoritetaan GDPR:n artiklan 6 kohdan 1 kohdan f mukaisesti oikeutetun etumme perusteella, joka perustuu yksilön vastuun määrittämiseen Internetissä, väärinkäytön ja roskapostin välttämiseen sekä verkkosivustomme suojaamiseen hyökkäyksiltä. Osana Google reCAPTCHA:n käyttöä henkilötietoja voidaan siirtää myös Google LLC:n palvelimille Yhdysvalloissa ja muille Google Groupin yhtiöille ympäri maailmaa.

Lisätietoja Google reCAPTCHA:sta ja Googlen tietosuojakäytännöstä on osoitteessa: https://www.google.de/intl/en/policies/privacy. Voit ottaa yhteyttä Googlen tietosuojavastaavaan osoitteessa: data-access-requests@google.com.

(f) Meta Platforms Ireland Limitedin ja Google Ireland Limitedin sosiaalisen median liitännäiset

Verkkosivustomme saattavat käyttää Meta Platforms Ireland Limitedin (Irlanti) sosiaalisen median liitännäisiä.

Kun vierailet sivulla, joka sisältää tällaisen liitännäisen ja joka on aktivoitu, selaimesi muodostaa yhteyden liitännäisen tarjoajaan ja sisältö ladataan tältä sivulta. Tämän vuoksi Meta Platforms Ireland Limited ja Google Ireland Limited voivat seurata vierailuasi tällä verkkosivustolla, vaikka et aktiivisesti käyttäisikään sosiaalisen median liitännäistoimintoa. Jos sinulla on Facebook- tai Google-tili, voit käyttää tällaista sosiaalisen median liitännäistä jakaaksesi tietoja ystäviesi kanssa. Emme voi vaikuttaa liitännäisten sisältöön tai tietojen siirtoon.

Meta Platforms Ireland Limited antaa yksityiskohtaisia tietoja tietojesi laajuudesta, luonteesta, tarkoituksesta ja jatkokäsittelystä osoitteessa https://www.facebook.com/about/privacy. Täältä löydät myös lisätietoja oikeuksistasi ja asetusvaihtoehdoistasi yksityisyytesi suojaamiseksi.

(g) Instagram

Tällä verkkosivustolla on myös liitännäisiä sosiaalisen median Instagramista (”Instagram”). Instagram on Meta Platforms Ireland Limitedin (Irlanti) tarjoama palvelu. Voit tunnistaa Instagram-liitännäisen sivullamme olevasta Instagram-painikkeesta. Jos napsautat Instagram-painiketta ollessasi kirjautuneena Instagram-tilillesi, voit linkittää sivujemme sisällön Instagram-profiiliisi. Näin Instagram voi korreloida vierailusi sivuillamme tilisi kanssa. Huomaa, että meillä ei ole tietoa välitettyjen tietojen sisällöstä tai Instagramin käytöstä. Lisätietoja on Instagramin tietosuojakäytännössä: https://instagram.com/about/legal/privacy.

(h) Commerce Connector

Commerce Connectorin sisältöä voidaan sisällyttää verkkotarjontaamme. Teemme niin Art. 6 Para perusteella. Teemme sen GDPR-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan f alakohdan perusteella, ts. sivustomme tekeminen houkuttelevaksi sisällyttämällä siihen kolmannen osapuolen sisältöä on etujemme mukaista. Lisätietoja Commerce Connectorin tietosuojakäytännössä: https://www.commerce-connector.com/web/policy-cco/

6. Käyttötietojen (”seuranta”) ja käyttöön liittyvien tietojen (”[uudelleen]kohdennus”) arviointi

(a) Yleistä

Haluamme räätälöidä verkkosivustomme sisällön mahdollisimman tarkasti kiinnostuksen kohteidesi mukaan ja siten parantaa sinulle tarjoamaamme palvelua. Käytämme niin kutsuttuja seurantatekniikoita tunnistaaksemme verkkosivuston käyttöön liittyvät mieltymykset ja erityisen suositut alueet.

Käytämme niin kutsuttuja (uudelleen)kohdennustekniikoita, jotta voisimme räätälöidä verkkomarkkinointiamme (esim. bannerimainoksia) tarkemmin sivuston käyttöösi liittyvien kiinnostuksen kohteiden mukaisesti. Niitä luetaan ja käytetään, kun käyt muilla verkkosivustoilla, jotka tekevät yhteistyötä näiden (uudelleen)kohdennustekniikoiden tarjoajien kanssa, jotta sinulle voitaisiin tarjota tietoja, jotka liittyvät mahdollisimman paljon kiinnostuksen kohteisiisi.

Kun edellä käytettyjä tekniikoita käytetään, verkkosivustollamme ja (kun kyseessä on uudelleenkohdennus) kolmansien osapuolien verkkosivustoilla käytetyt evästeet tallentavat kiinnostuksesi tuotteitamme ja palveluitamme kohtaan. Tähän liittyy satunnaisten tunnisteiden (ns. evästetunnisteiden) käyttö, joita emme yhdistä nimeesi, osoitteeseesi tai vastaaviin tietoihin, vaikka nämä tiedot olisivatkin tiedossamme (esim. olemassa olevan sopimussuhteen vuoksi), ellet ole antanut siihen suostumustasi.

(b) Google Analytics (perusversio)

Verkkosivuston suunnittelu vaatimusten mukaisesti ja sen jatkuva optimointi 6 artiklan GDPR:n 1, S 1 lit. f, käytämme Google Analyticsin perusversiota, joka on Google Ireland Limitedin verkkoanalyysipalvelu. ("Google"). Google Analytics käyttää evästeitä (tekstitiedostoja), jotka tallennetaan tietokoneellesi ja joiden avulla voimme analysoida verkkosivuston käyttöäsi. Google käyttää näitä tietoja puolestamme arvioidakseen verkkosivuston käyttöäsi ja laatiakseen raportteja verkkosivuston toiminnasta. Google käsittelee Google Analyticsin ”perusversiolla” kerättyjä tietoja yksinomaan meidän ohjeidemme mukaisesti ja meidän tarkoituksiamme varten. Mikäli Google Analyticsin kautta kerättyjä tietoja käytetään Googlen mainostekniikoissa (esim. Google Remarketing), jolloin myös Google käsittelee niitä omia tarkoituksiaan ja/tai kolmansien osapuolien tarkoituksia varten, käsittely suoritetaan vain, jos olet antanut suostumuksesi tällaisen mainostekniikan käyttämiseen verkkosivustolla.

Tämä verkkosivusto käyttää Google Analyticsiä, jossa on ”_anonymizeIp()”-ominaisuus. Näin IP-osoitteita voidaan käsitellä edelleen lyhennetyssä muodossa, eikä mahdollisuutta henkilön tunnistamiseen lyhennetystä osoitteesta ole. Voit kieltää evästeiden käytön tekemällä asianmukaiset asetukset selaimessasi. Huomaa, että jos teet niin, et ehkä voi käyttää kaikkia tämän verkkosivuston toimintoja. Voit myös estää Googlea keräämästä ja käsittelemästä tietoja, joita eväste tuottaa ja jotka liittyvät verkkosivuston käyttöösi (IP-osoitteesi mukaan lukien), lataamalla ja asentamalla selainlaajennuksen osoitteesta http://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=de.

Niissä poikkeustapauksissa, joissa henkilötietoja siirretään Yhdysvaltoihin, olemme sopineet Googlen kanssa niin sanotuista vakiosopimuslausekkeista. Google Analyticsin käytön oikeusperuste on Artikla 6, kappale GDPR:n 1 S.1 lit. f.

(c) Google Marketing

Käytämme Google Marketing -tuotteita (esim. Search Ad, Display & Video 360) vain nimenomaisella suostumuksellasi, jonka voit antaa napsauttamalla verkkosivuston evästebannerissa olevaa Hyväksy-painiketta. Tallennamme suostumuksesi evästeeseen päätelaitteellesi, jotta sinulta ei pyydetä suostumusta joka kerta, kun vierailet verkkosivustollamme. Oikeudellisista syistä suostumuksesi tallennetaan yhdessä IP-osoitteen ja ajan kanssa myös palvelimillemme. Poistamme nämä tiedot tai rajoitamme niiden käsittelyä, jos peruutat suostumuksesi. Google käyttää henkilötietoja mainosten mukauttamiseen, ja evästeitä voidaan käyttää sekä mukautetussa että mukauttamattomassa mainonnassa. Lisätietoja on osoitteessa https://policies.google.com/technologies/partner-sites.

(d) Content Square

Tämä verkkosivusto käyttää ContentSquare S.A.S. -tekniikoita kerätäkseen verkkosivuston kävijän vuorovaikutustietoja pseudonymisoidussa muodossa markkinointitarkoituksiin ja optimoidakseen verkkosivuston käyttäjäystävällisyyden evästeiden avulla. Evästeen luomat tiedot verkkosivuston käytöstäsi siirretään yleensä ContentSquare-palvelimelle ja tallennetaan sinne. Selaimesi lähettämää IP-osoitetta ei yhdistetä muihin ContentSquare-tietoihin. ContentSquare takaa IP-osoitteesi lyhentämisen.

Voit estää evästeiden tallentamisen säätämällä selainohjelmistoasi sen mukaisesti. Haluamme kuitenkin huomauttaa, että tässä tapauksessa et ehkä pysty käyttämään kaikkia palveluidemme toimintoja niiden täydessä laajuudessa.

(e) Tealium

Tealium Audience Stream. Käytämme verkkosivustollamme ”Tealium Audience Stream” -palvelua, jonka tarjoaa Tealium Inc. (Tealium), jonka rekisteröity toimipaikka sijaitsee osoitteessa Sovereign House, Second Floor, Vastern Road, Reading, RG1 8BT, Yhdistynyt kuningaskunta. Tämän palvelun avulla käsitellään tietoja, joista käyttäjäprofiilit luodaan käyttämällä pseudonyymejä. Keräämme esimerkiksi seuraavia tietoja: katsotut ja napsautetut mainokset, artikkelit, mainonta, kävijöiden määrä, sivun aihe jne.

Oikeusperuste on suostumuksesi, GDPR-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan a alakohta. GDPR:n 1 S. 1 kohta a. Voit myös vastustaa tietojen keräämistä ja tallentamista verkkoanalyysiä ja mainontaa varten milloin tahansa -palvelun kautta http://tealium.com/privacy/.

Tealium iQ (merkintöjen hallintajärjestelmä) Tealium iQ (Tag Management System). Tällä verkkosivustolla käytetään seurantatagien hallintajärjestelmää (Tag Management System, TMS), joka on verkkosivuston osien dynaamiseen muokkaukseen tarkoitettu palvelu, jonka tarjoaa Tealium Inc. (Tealium), jonka rekisteröity toimipaikka sijaitsee osoitteessa Sovereign House, Second Floor, Vastern Road, Reading, RG1 8BT, Yhdistynyt kuningaskunta. TMS on välttämätön palvelujemme tarjoamiseksi, eikä sitä siksi voida poistaa käytöstä. Evästeen kesto on 12 kuukautta. Oikeusperuste on 6 artiklan GDPR:n 1 S. 1 lit. f, eli liiketoimintatarkoituksemme.

(f) Pinterest

Verkkotarjouksessamme Pinterest Inc:n, 635 High Street, Palo Alto, CA, USA, (”Pinterest”) niin kutsuttu Pinterest Tag (yksittäinen koodikatkelma) on integroitu verkkosivustoomme 6 artiklan GDPR:n 1 S.1 kohta f, koska meillä on oikeutettu etu verkkotarjouksemme analysointiin ja optimointiin sekä Pinterest-kampanjoidemme kysyntään perustuvaan käyttöön. Jos Pinterest-käyttäjä näkee mainoksen tai napsauttaa sitä, muita kiinnostavia toimintoja ja kohderyhmiä seurataan. Käyttämällä näitä tietoja voimme varmistaa, että Pinterest-mainokset näytetään vain Pinterestin käyttäjille, jotka ovat jo osoittaneet kiinnostusta palveluitamme kohtaan, ja että ne vastaavat käyttäjän mahdollista kiinnostusta. Nämä tiedot auttavat meitä mittaamaan kunkin kampanjan muuntamista. Näitä tietoja käytetään tilastollisiin tarkoituksiin ja ne auttavat meitä optimoimaan kampanjoita.

Kerätyt tiedot eivät salli johtopäätöksiä vastaavan käyttäjän henkilöllisyydestä. Tiedot kerätään laitteen tiedoista, käytetystä käyttöjärjestelmästä, käytetyn laitteen IP-osoitteesta, puhelun ajankohdasta, kampanjan tyypistä ja sisällöstä, kyseisen kampanjan reaktiosta sekä laitteen yksittäisistä ominaisuuksista koostuvista laitetunnuksista. Näin voimme tunnistaa laitteesi verkkosivustollamme.

Tiedot tallennetaan lakisääteisten säilytysaikojen mukaisesti ja poistetaan sitten automaattisesti. Jos kirjaudut Pinterest-tilillesi käydessäsi verkkosivustollamme tai vieraillessasi verkkosivustollamme sisäänkirjautumisen aikana, on mahdollista, että Pinterest tallentaa ja käsittelee näitä tietoja. Pinterest voi linkittää nämä tiedot Pinterest-tiliisi ja käyttää niitä myös omiin mainontatarkoituksiinsa. Lisätietoja on Pinterestin tietosuojakäytännössä: https://policy.pinterest.com/en/privacy-policy. Voit vastustaa tätä tietojen käsittelyä milloin tahansa joko poistamalla käytöstä asiaankuuluva https://help.pinterest.com/en/article/personalization-and-datat asetukset kohdasta "Mukautus" Pinterest-tililläsi tai napsauttamalla Kieltäytyminen.

(g) Trade Desk

Käytämme Yhdistyneen kuningaskunnan Trade Desk Ltd. 10th Floor, 1 Bartholomew Close London EC1A 7BL United Kingdomin (”The Trade Desk”) uudelleenkohdistusteknologiaa. Tämän ominaisuuden tarkoituksena on esittää kiinnostuksen kohteisiin perustuvia mainoksia verkkosivuston kävijöille osana Trade Deskin mainosverkostoa. Jos evästebannerin kautta on annettu suostumus, selaimesi tallentaa verkkosivustollamme vieraillessasi evästeitä ja vastaavia tekniikoita, joiden avulla sinut voidaan tunnistaa, kun vierailet verkkosivustoilla, jotka ovat osa Trade Deskin mainosverkostoa. Nämä sivut saattavat sitten näyttää sinulle mainoksia, jotka liittyvät sisältöön, jota olet aiemmin katsonut verkkosivustoilla käyttäen Trade Deskin uudelleenkohdistustekniikkaa. Omien tietojensa mukaan Trade Desk kerää pseudonymisoituja tietoja tässä prosessissa.

Jos et vieläkään halua käyttää tätä uudelleenkohdistustoimintoa, voit poistaa sen käytöstä. Huomaa, että deaktivointi on tehtävä erikseen kullekin selaimelle tai laitteelle jollakin seuraavista menetelmistä: (i) mainosbannerissa olevan AdChoices-kuvakkeen kautta, (ii) kautta https://www.youronlinechoices.com, (iii) suoraan Trade Deskissä osoitteessa https://www.adsrvr.org, (iv) mobiilisovelluksissa: https://www.networkadvertising.org/mobile-choice ja https://www.aboutads.info/choices. Verkkosivustomme vasemmasta alakulmasta löydät pienen evästekuvakkeen, jonka avulla voit muuttaa evästeasetuksiasi milloin tahansa.

Lisätietoja Trade Deskin uudelleenkohdistusteknologiasta, Trade Deskin tietosuojakäytännöstä ja kieltäytymisvaihtoehdoista on osoitteessa https://www.thetradedesk.com/us/privacy.

(h) Dynaaminen tuotto

Käytämme Dynamic Yield Ltd:n palveluita. (Highlands House, Basingstoke Road, Spencers Wood, Reading, Berkshire, Englanti, RG7 1NT). Dynamic Yield -suositustyökalun avulla verkkotarjontamme optimoidaan suostumuksesi perusteella GDPR-asetuksen artiklan 6 kohdan 1 kohdan a mukaisesti, jotta vierailustasi verkkosivustolla voitaisiin tehdä räätälöity kokemus mukautettujen suositusten ja sisällön avulla. Käytämme tarkastelemaasi sivusisältöä suositellaksemme vastaavia tai temaattisesti liittyviä tuotteita tai muuta sinulle merkityksellistä sisältöä.

Dynamic Yield kerää pseudonymisoituja tietoja sivustomme käytöstäsi. Tämä käyttää evästeitä, jotka tallentavat vain pseudonymisoituja tietoja satunnaisesti luodulla tunnuksella (pseudonyymi). IP-osoitteesi tallennetaan vain nimettöminä. Suora henkilökohtainen yhteys ei siis ole mahdollinen.

Dynamic Yield -palvelun käyttöä koskeva suostumus voidaan peruuttaa täällä milloin tahansa poistamalla valinta kohdasta ”Personalisaatioevästeet”. Peruuta tässä: Evästeiden asetukset. Lisätietoja käytetystä seurantateknologiasta saat myös seuraavasta linkistä: https://www.dynamicyield.com/platform-privacy-policy/.

Arvioimme tietoja erityisesti seuraaviin tarkoituksiin:

Suoritus- tai kannattavuusvertailujen tekeminen verkkosivustoillamme, vierailijoiden laskeminen, verkkosivustolla julkaistun verkkomainonnan, kumppani- ja kumppaniohjelmien, runsaan mediasisällön tai erikoiskampanjoiden seuraaminen, verkkosivuston erityisen houkuttelevien alueiden mittaaminen, verkkokäyttäjien alkuperän arvioiminen tarjontamme optimoimiseksi paikallisesti

(i) Interaktiivinen digitaalinen avustaja (Zoovu)

Tämä verkkosivusto tarjoaa interaktiivisen digitaalisen avustajan. Tämän palvelun tarjoaa Zoovu (Germany) GmbH, Skalitzer Str. 104, 10997 Berliini, Saksa. Käytämme tätä työkalua omalla vastuullamme ja olemme solmineet Zoovun kanssa tietosuojasopimuksen, jonka mukaan asiakkaidemme tietoja saa käsitellä vain ohjeidemme mukaisesti, niitä ei saa jakaa kolmansille osapuolille, ja ne on suojattava riittävin teknisin suojatoimin.

  • Kun käytät palvelua ja jos olet antanut meille siihen luvan, esim. antamalla meille suostumuksesi seurantabannerin kautta, keräämme seuraavat käyttötiedot:

  • Käyttötiedot: käyttötiedot: (digitaalisen avustajan suorituskyky, kysymyksiin vastaaminen, navigointi, tuotesuositukset, ostot)

  • käytössä oleva selain/käyttöjärjestelmä/laite

  • Viitteen lähde

Kerättyjä (evästetunnisteen avulla) käyttötietoja käytetään digitaalisen avustajan käyttökokemuksen parantamiseen, teknisiin tarkoituksiin ja palvelun parantamiseen. IP-osoitettasi ei kerätä. Käyttäjän henkilöllisyyttä ei siis voida päätellä käytetystä tunnuksesta.

Jos et ole antanut meille lupaa tehdä näin – olet esim. evännyt seurantabannerin kautta pyydetyn suostumuksen, vain palvelun tarjoamisen kannalta välttämättömät evästeet asetetaan, mutta käyttöä ei seurata edellä kuvatulla tavalla.

(j) Bazaarvoice

Lisäksi käytämme Bazaarvoice Inc:n, Austin, Yhdysvallat tarjoamia palveluita arviointitoimintojen tarjoamiseen ja löydösten arvioimiseen. Arviointi on vapaaehtoinen ja se voidaan tehdä antamalla lempinimi. Sinun ei tarvitse antaa nimeäsi. Käytämme myös muita Bazaarvoicen tarjoamia ominaisuuksia: tutkiaksemme sosiaalisen median sisältöä, joka on merkitty sisällöllämme, verkkosivustoillamme ja sosiaalisen median läsnäoloillamme, tarkistaaksemme, kannattaako tiettyä sisältöä jakaa siellä, ottaaksemme yhteyttä julkaisujen kirjoittajiin ja ladataksemme sisältöä ja integroidaksemme sen sosiaalisen median läsnäoloomme. Palveluntarjoajamme Bazaarvoice voi myös käsitellä henkilötietojasi Yhdysvalloissa. Olemme tässä suhteessa solmineet Bazaarvoicen kanssa vakiotietosuojalausekkeet. Lisätietoja Bazaarvoicen suorittamasta tietojesi käsittelystä on tietosuojailmoituksessa osoitteessa https://www.bazaarvoice.com/legal/privacy-policy/.

(k) Linkster

Tällä sivulla käytämme Linkster GmbH:n, Colonnaden 5, 20354 Hamburgin seurantateknologiaa mitataksemme, visualisoidaksemme ja laskuttaaksemme näkemyksiä kumppanuuksista ja mainoskanavista.

Jos olet antanut suostumuksesi evästebannerin kautta, selaimeesi asetetaan evästeitä, jotka luetaan, jos kyseessä on tapahtuma. Lähetettyihin tietoihin kuuluvat verkkosivuston URL-osoite, johon mainosmateriaalia sijoitetaan (viittauksen URL), laitteesi selaintunnus (käyttäjän edustaja) (mukaan lukien tiedot laitteen tyypistä ja käyttöjärjestelmästä) laitteen IP-osoite (tämä IP-osoite on hajautettu ennen tallennusta), HTTP-otsikko (selaimesi lähettää tietopaketin automaattisesti erilaisten teknisten tietojen kanssa), pyynnön ajankohta ja jos se on aiemmin tallennettu laitteeseen, eväste ja sen sisältö. Tallennetut kosketuspisteet voidaan tarvittaessa koota jaksoketjuksi (käyttäjän matka). Toimintapyynnön tapauksessa lähetämme ja tallennamme yleensä myös tilauksesi tilausnumeron ja ostoskorin arvon. Lisäksi seuraavat arvot voidaan lähettää ja tallentaa: Tilinumerosi, uuden asiakkaan tiedot, ikä ja sukupuoli sekä asiakaskyselyssä antamasi tiedot.

Seurantatietojen kerääminen ja käsittely voidaan myös poistaa käytöstä napsauttamalla tätä seurantakieltäytymislinkkiä: https://trck.linkster.co/privacy-optout.do.

Tietojesi tarkastelu: https://trck.linkster.co/privacy-mydata.do.

Käsittelymme oikeusperuste on 6 artiklan GDPR:n 1 S. 1 kohta a.

(l) Snapchat

Käytämme verkkosivustollamme Snap Inc:n, 63 Market Street, Venetsia, CA 90291, USA (”Snapchat”) ”Snapchat Pixel -pikseliä. Jos olet antanut suostumuksesi evästebannerin kautta, tämä seuraa käyttäjien käyttäytymistä arvioidakseen Snapchat-mainosten tehokkuutta tilasto- ja markkinatutkimustarkoituksiin ja optimoidakseen mainontatoimenpiteitä. Snapchat tallentaa ja käsittelee tietoja siten, että yhteys vastaavaan käyttäjäprofiiliin voi olla mahdollinen ja Snapchat voi käyttää tietoja omiin mainontatarkoituksiinsa Snapchatin tietojenkäyttökäytännön mukaisesti. Voit ottaa Snapchatin ja sen kumppanit käyttöön mainosten näyttämiseksi Snapchatissa ja sen ulkopuolella. Nämä käsittelytoimet tapahtuvat ainoastaan, kun annetaan GDPR:n artiklan 6 kohdan 1 kohdan a) mukainen suostumus. Lisätietoja on Snapchatin tietosuojakäytännössä osoitteessa https://www.snap.com/en-GB/privacy/privacy-policy.

(m) Facebookin liiketoimintatyökalut ja Facebookin mainosten hallinta, tapahtumatietojen jakaminen

Käytämme Facebook Business Toolsia ja Facebook Ads Manageria, jotka tarjoaa Meta Platforms Ireland Limited (Irlanti). Niiden avulla voimme määrittää, milloin ja mihin mainokset tulee sijoittaa Facebookissa, Instagramissa ja verkkosivustoilla, ja seurata, kuinka menestyksekkäitä mainoskampanjamme ovat. Tässä yhteydessä luovutamme niin kutsuttuja tapahtumatietoja mainoskampanjoidemme kohdentamisesta evästebannerimme, Artiklan 6, kohdan GDPR:n 1 S. 1 lit. f. Nämä tiedot jaetaan vain hajautetussa muodossa. Niihin kuuluvat erityisesti sähköpostiosoitteesi, postinumerosi ja kaupunkisi.

Kolmannet osapuolet, mukaan lukien Meta Platforms Ireland Limited, voivat käyttää evästeitä, verkkojäljitteitä ja muita tallennustekniikoita Facebook Business Toolsin kautta tallentaakseen tai hankkiakseen tietoja verkkosivustoiltamme ja muilta sivustoiltamme Internetissä ja käyttää sitten näitä tietoja mittausratkaisujen ja mainosten kohdentamisen tarjoamiseen.

(n) Meta Platforms Ireland Limited Retargeting (verkkosivuston mukautettu yleisö)

Tähän verkkosivustoon on upotettu Facebook Ireland Limitedin pikseli (verkkosivuston mukautetut kohderyhmät -pikseli). Jos olet antanut suostumuksesi, tämä pikseli kerää tietoja tämän verkkosivuston käytöstä (esim. tiedot katsotuista kohteista) meille ja Facebook Ireland Limitedille yhteisvastuullisesti ja lähettää ne Facebook Ireland Limitedille. Nämä tiedot voidaan yhdistää sinuun henkilökohtaisesti käyttämällä muita sinua koskevia tietoja, joita Facebook Ireland Limited on tallentanut esimerkiksi sen vuoksi, että sinulla on tili yhteisöpalvelu ”Facebookissa”. Pikselin kautta kerättyjä tietoja voidaan käyttää kiinnostuksen kohteisiin liittyvän mainonnan näyttämiseen tarjonnassamme Facebook-tililläsi (uudelleenkohdennus). Facebook Ireland Limited voi myös koota yhteen pikselin kautta kerättyjä tietoja ja käyttää koottuja tietoja omiin mainontatarkoituksiinsa ja kolmansien osapuolten mainontatarkoituksiin. Facebook Ireland Limited voi esimerkiksi päätellä tiettyjä kiinnostuksen kohteita tämän verkkosivuston selaamisesi perusteella ja käyttää näitä tietoja myös kolmansien osapuolien tarjonnan mainontaan. Facebook Ireland Limited voi myös yhdistää pikselin kautta saadut tiedot muihin tietoihin, joita Facebook Ireland Limited on kerännyt sinusta muiden verkkosivustojen kautta ja/tai käyttäessäsi yhteisöpalvelu ”Facebookia”, jotta Facebook Ireland Limited voi tallentaa sinua koskevan profiilin. Tätä profiilia voidaan käyttää mainontatarkoituksiin. Facebook Ireland Limited on yksin vastuussa tällä verkkosivustolla käytetyn ”sivuston mukautetut kohderyhmät” -pikselin kautta kerättyjen seurantatietojen pysyvästä säilytyksestä ja myöhemmästä käsittelystä. Tämän tietojenkäsittelyn oikeusperuste on GDPR-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan a alakohta. GDPR:n 1 S. 1 lit. f.

Lisätietoja Meta Platforms Ireland Limitedin tietosuojasta saat napsauttamalla tästä: Sieltä löydät tietoa myös siitä, kuinka voit käyttää oikeuksiasi (esim. oikeuttasi tietojen poistamiseen) Facebook Ireland Limitedin kohdalla. Voit peruuttaa suostumuksen tietojen siirtämiseen Meta Platforms Ireland Limited -yhtiölle käyttämällä tämän verkkosivuston pikseliä osoitteessa https://www.youronlinechoices.com/.

(o) Twitter

Tällä verkkosivustolla on Twitter-palvelun toimintoja. Nämä toiminnot tarjoaa Twitter International Limited (Irlanti) (”Twitter”). Twitterin ja Retweet-toiminnon avulla vierailemasi verkkosivustot linkitetään Twitter-tiliisi ja tuodaan muiden käyttäjien tietoon. Tiedot siirretään myös Twitteriin tämän prosessin aikana. Tätä tarkoitusta varten Internet-selaimesi muodostaa suoran yhteyden Twitterin palvelimiin ja lähettää tietoja Twitteriin. Haluamme huomauttaa, että meillä ei ole tietoa lähetettyjen tietojen sisällöstä tai Twitterin käytöstä.

Lisätietoja on Twitterin tietosuojakäytännössä: https://twitter.com/privacy. Voit muuttaa tietosuoja-asetuksiasi Twitterissä osoitteessa https://twitter.com/account/settings.

(p) TikTok

Käytämme tällä verkkosivustolla TikTok (TikTok Technology Limited, 10 Earlsfort Terrace, Dublin, D02 T380, Ireland, -palveluntarjoajan pikseliä yhdessä TikTok Information Technologies UK Limitedin, Aviation House, 125 Kingsway Holborn, London, WC2B 6NH, Yhdistynyt kuningaskunta) kanssa. Se on koodi, jonka olemme ottaneet käyttöön verkkosivustollamme. Tämän koodin avulla ja suostumuksellasi luodaan yhteys TikTok-palvelimiin, kun käyt verkkosivustollamme, jotta toimiasi verkkosivustollamme voidaan seurata. Henkilötietoja, kuten IP-osoite ja muita tietoja, kuten laitetunnus, laitetyyppi ja käyttöjärjestelmä, voidaan myös siirtää TikTokille. TikTok käyttää sähköposti- tai muita kirjautumis- tai laitetietoja tunnistaakseen verkkosivustomme käyttäjät ja yhdistääkseen heidän toimintansa TikTok-käyttäjätiliin.

TikTok käyttää näitä tietoja näyttääkseen mainoksia käyttäjilleen kohdennetulla ja mukautetulla tavalla ja luodakseen käyttäjäprofiileja kiinnostuksen kohteiden perusteella. Me käytämme kerättyjä tietoja vain mainosten sijoittelun tehokkuuden mittaamiseen.

Tietojasi käsitellään pääasiassa EU:n tai ETA:n alueella. Tätä tarkoitusta varten TikTokin kanssa on solmittu vastaava tietosuojasopimus. Jos henkilötietoja siirretään EU:n tai ETA:n ulkopuolisiin maihin, TikTok asettaa niin kutsutut mallisopimuslausekkeet, ellei henkilötietoja siirretä maihin, joiden tietosuojan riittävyyttä koskeva päätös on Euroopan komission hyväksymä.

TikTokin tietosuojakäytäntö löytyy täältä: https://www.tiktok.com/legal/privacy-policy-eea.

(q) TikTok Business Tools ja TikTok Ad Manager, tapahtumatietojen jakaminen

Käytämme myös TikTok-liiketoimintatyökaluja ja TikTok-mainosjohtajaa, jonka osoite on TikTok Technology Limited, 10 Earlsfort Terrace, Dublin, D02 T380, Ireland. Niiden avulla voimme määrittää, milloin ja mihin mainokset tulee sijoittaa, ja seurata, kuinka menestyksekkäitä mainoskampanjamme ovat. Tätä tarkoitusta varten ja suostumuksellasi, jonka annat evästebannerimme, Art. 6, kappale GDPR:n 1.1. kohta f jaamme niin kutsuttuja tapahtumatietoja mainoskampanjoidemme kohdentamiseen. Nämä tiedot jaetaan vain hajautetussa muodossa. Niihin kuuluvat erityisesti sähköpostiosoitteesi, postinumerosi ja kaupunkisi.

Kolmannet osapuolet, mukaan lukien TikTok-liiketoimintatyökalut, voivat käyttää evästeitä, verkkojäljitteitä ja muita tallennustekniikoita TikTok Technology Limitedin kautta tallentaakseen tai saadakseen tietoja verkkosivustoiltamme ja muilta sivustoiltamme Internetissä ja käyttää sitten näitä tietoja mittausratkaisujen ja mainosten kohdentamisen tarjoamiseen.

7. Läsnäolomme sosiaalisessa mediassa

Olemme myös yhtiönä läsnä yhteisöpalveluissa kuten Facebookissa ja Instagramissa, joihin linkitämme verkkosivustollamme. Näiden yhteisöjen ja alustojen käyttöösi sovelletaan niiden tarjoajien ehtoja ja tietojenkäsittelykäytäntöjä, joihin me emme voi vaikuttaa. Kun käytät niitä, tietoja voidaan käsitellä myös Euroopan unionin ulkopuolella. Meta Platforms Ireland Limited ja me olemme ”yhteisrekisterinpitäjiä” tietyn käsittelyn osalta Facebookissa. Tietosuojailmoituksemme kyseisessä sosiaalisessa verkostossa antavat sinulle lisätietoja.

Kyseisten verkkojen tietosuojailmoitukset koskevat cosnova-yritysvaikuttajien toimintaa.

8. Oikeutesi rekisteröitynä

(a) Tiedonsaantioikeus

Sinulla on oikeus pyytää tietoja käsittelemistämme henkilötiedoista milloin tahansa siltä osin kuin ne koskevat sinua, ja saada nämä tiedot pyynnöstä milloin tahansa GDPR:n artiklan 15 puitteissa. Voit lähettää meille tätä tarkoitusta varten pyynnön annettuun osoitteeseen postitse tai sähköpostitse.

(b) Oikeus virheellisten tietojen oikaisemiseen

GDPR-asetuksen 16 artiklan mukaisesti sinulla on oikeus vaatia, että oikaisemme ilman aiheetonta viivästystä sinua koskevat virheelliset henkilötiedot. Jos haluat tehdä näin, ota meihin yhteyttä annettuun osoitteeseen.

(c) Oikeus tietojen poistamiseen

Sinulla on GDPR-asetuksen 17 artiklassa kuvatuin perustein oikeus vaatia, että poistamme sinua koskevat henkilötiedot. Nämä perusteet henkilötietojen poistamiseen täyttyvät erityisesti, jos henkilötietoja ei enää tarvita niihin tarkoituksiin, joita varten ne kerättiin tai joita varten niitä muutoin käsiteltiin; jos henkilötietoja on käsitelty lainvastaisesti; jos peruutat suostumuksesi tai jos henkilötiedot on poistettava unionin oikeuteen tai jäsenvaltion lainsäädäntöön perustuvan meihin sovellettavan lakisääteisen velvoitteen noudattamiseksi. Jos haluat käyttää oikeuttasi tietojen poistamiseen, ota meihin yhteyttä annettuun osoitteeseen.

(d) Oikeus käsittelyn rajoittamiseen

GDPR-asetuksen 18 artiklan mukaisesti sinulla on oikeus vaatia, että rajoitamme henkilötietojesi käsittelyä. Tämä oikeus koskee erityisesti seuraavia tilanteita: käyttäjä kiistää henkilötietojen paikkansapitävyyden, jolloin käsittelyä rajoitetaan ajaksi, jonka kuluessa voimme varmistaa niiden paikkansapitävyyden; oikeus tietojen poistamiseen on, mutta käyttäjä vastustaa henkilötietojen poistamista ja vaatii sen sijaan niiden käytön rajoittamista; emme enää tarvitse kyseisiä henkilötietoja käsittelyn tarkoituksiin, mutta käyttäjä tarvitsee niitä oikeudellisen vaateen laatimiseksi, esittämiseksi tai puolustamiseksi; käyttäjä on vastustanut henkilötietojen käsittelyä odotettaessa sen todentamista, syrjäyttävätkö meidän oikeutetut perusteemme käyttäjän perusteet. Jos haluat käyttää oikeuttasi käsittelyn rajoittamiseen, ota meihin yhteyttä annetussa osoitteessa.

(e) Oikeus siirtää tiedot järjestelmästä toiseen

GDPR-asetuksen 20 artiklan mukaisesti sinulla on oikeus saada meille toimittamasi henkilötiedot jäsennellyssä, yleisesti käytetyssä ja koneellisesti luettavassa muodossa. Jos haluat käyttää oikeuttasi siirtää tiedot järjestelmästä toiseen, ota meihin yhteyttä annetussa osoitteessa.

(f) Vastustamisoikeus

Sinulla on oikeus milloin tahansa oman tilanteesi perusteella vastustaa sinua koskevien henkilötietojen käsittelyä muun muassa 6 artiklan GDPR:n 1 artiklan 21 mukainen kohta e tai kohta f. Lopetamme henkilötietojesi käsittelyn, ellemme pysty osoittamaan, että käsittelyyn on pakottava ja oikeutettu peruste, joka syrjäyttää sinun etusi, oikeutesi ja vapautesi, tai jos käsittely on oikeudellisten vaateiden laatimista, esittämistä tai puolustamista varten.

(g) Oikeus peruuttaa suostumus (jos suostumus on annettu)

GDPR-asetuksen 7 artiklan 3 kohdan mukaisesti sinulla on oikeus peruuttaa suostumuksesi jatkossa tapahtuvan tietojenkäsittelyn osalta. Suostumuksen peruuttaminen ei vaikuta suostumuksen perusteella ennen sen peruuttamista suoritetun käsittelyn lainmukaisuuteen.

(h) Oikeus tehdä valitus

Sinulla on myös oikeus tehdä valituksia tietosuojavalvontaviranomaisille. Toimivaltainen tietosuojavalvontaviranomaisemme on:

Der Hessische Datenschutzbeauftragte (Hessenin osavaltion tietosuojavaltuutettu)
Gustav-Stresemann-Ring 1, 65189 Wiesbaden, Saksa
P.O. Box 31 63, 65021 Wiesbaden, Germany
Puhelin: +49 611 14080
Faksi: +49 611 1408 900
Sähköposti: poststelle@datenschutz.hessen.de
Verkkosivusto: http://www.datenschutz.hessen.de

9. Tietosuojakäytännön päivittäminen

Tämä tietosuojakäytäntö päivitettiin viimeksi maaliskuussa 2022. Muutokset tarjonnassamme saattavat myös edellyttää tämän tietosuojakäytännön muuttamista. Tarkista tämän vuoksi tietosuojakäytäntömme sisältö säännöllisesti. Ilmoitamme sinulle myös heti, kun yhteistyösi (esim. suostumus) tai muu yksilöllinen ilmoitus tulee tarpeelliseksi muutosten vuoksi.

10. Luettelo käytetyistä evästeistä

Cookie NameSample ValueExpireTypeDomainVendor
IDEAHWqTUk-L6gNg3tIkP8MCQJ_VnBDyhJpNh9BY1KlU7QhIkebdElvKPs7ZMch_XGetM8390 daysMarketing*.doubleclick.netGoogle Ads
test_cookieCheckForPermission15 minutesMarketing*.doubleclick.netGoogle Ads
_pinterest_ct_ua"TWc9PSZwbHJyVXhadGpLTFFRckpxbS9UTEJaalpubGRYM1ExYWUzYUNUc3F3a0lseHRuaWVMRU8wVXRDUjBnZm14VVJCeExRMXFNL1FSNVpQTTVpN2lUVlNua3k3TTd0MEpHaHdnNDNkM2F6dCswST0mTEpmbXBXd2ZBNWFVbDVoUjJiUlN2T0pncVlvPQ=="365 daysSocial media*.pinterest.comPinterest Inc.
sc_atv2H4sIAAAAAAAAAE3GwQ0AIAgEsIlIQA8CbiOoUzi8X/tqJBRZi6ymEBofio6i45a+psTOugIeYupo4dD7lR/onH0FQAAAAA==390 daysSocial media*.snapchat.comSnap Group Limited
__cmpcccx*aBPcgHVngAABQAXABgFIQAA6 days, 3 hours, 45 minutesFunctionconsentmanager.netconsentmanager
__cmpconsent*BPcgF7APcgF7AAfIPBENDXAAAAAAAA14 daysFunctionconsentmanager.netconsentmanager
DYID-4093771161973186961365 daysPreferencesdynamicyield.comDynamicYield
BVBRANDIDe06c1ec5-b6ac-4d46-8cb2-66c38d196de7365 days[-unknown-]essence.eu[unknown]
BVBRANDSID07c87a61-94ca-4249-a3d5-69899c9c456b30 minutes[-unknown-]essence.eu[unknown]
NoCookienullSession[-unknown-]essence.eu[unknown]
_cs_c1395 days, 10 hours[-unknown-]essence.eu[unknown]
_cs_idc442e2c3-2f78-ae0b-a294-d93757c711a3.1606230009.1.1606230009.1606230009.1.1640394009298.Lax.0395 days, 10 hours[-unknown-]essence.eu[unknown]
_cs_root-domain1Session[-unknown-]essence.eu[unknown]
_cs_s1.330 minutes[-unknown-]essence.eu[unknown]
_dy_c_exps30 days[-unknown-]essence.eu[unknown]
_dy_csc_sest40 minutes[-unknown-]essence.eu[unknown]
_dy_df_geo..30 days[-unknown-]essence.eu[unknown]
_dy_geo.._.__30 days[-unknown-]essence.eu[unknown]
_dy_soct1012567.1021660.1606230009365 days[-unknown-]essence.eu[unknown]
_dy_toffset030 days[-unknown-]essence.eu[unknown]
_dycnstdg30 days[-unknown-]essence.eu[unknown]
_dycstdk.w.c.ws.30 days[-unknown-]essence.eu[unknown]
_dyfs1606230009675Session[-unknown-]essence.eu[unknown]
_dyid-179693517597277389530 days[-unknown-]essence.eu[unknown]
_dyjsession88fdc406af9319c91d183e8e283038ab30 minutes[-unknown-]essence.eu[unknown]
_fbpfb.1.1604333460227.98168653090 daysSocial mediaessence.euFacebook (Meta)
_gaGA1.2.1437288037.1658429329730 daysMeasurementessence.euGoogle Analytics
_gac_UA-*1.1627760675.Cj0KCQjw6ZOIBhDdARIsAMf8YyF_yvA45ZGsv6GgT02Y9HitcBP82uAzJ7z0tiFhjK0jR06OBTwZTF0aAhG6EALw_wcB90 daysMeasurementessence.euGoogle Analytics
_gat_*143 secondsMeasurementessence.euGoogle Analytics
_gcl_au1.1.521184529.159971634690 daysMarketingessence.euGoogle Ads
_gcl_awGCL.1612652060.Cj0KCQiA6t6ABhDMARIsAONIYywt5lcai5adObmyBgjTjNnkPPgBAjh4G_MNdFdBomuBlne8XeGaL0MaAm_PEALw_wcB90 daysMarketingessence.euGoogle Ads
_gd[Timestamp]_gd1658435805412Session[-unknown-]essence.eu[unknown]
_gidGA1.2.2070899237.16584293291 daysMeasurementessence.euGoogle Analytics
_pin_unauthdWlkPVpqZzJZekEyWVRrdE56azVZUzAwTkRBMkxXSTJZV1l0TkdFNU5qSTRabUpoTVdFeA365 daysSocial mediaessence.euPinterest Inc.
_schn_9k69kySessionSocial mediaessence.euSnap Group Limited
_scide2a738f4-501c-454e-a9c9-75184f95b594395 days, 16 hours, 19 minutesSocial mediaessence.euSnap Group Limited
_tt_enable_cookie1390 daysSocial mediaessence.euTikTok
_ttp6137bbbc-77c9-415a-90b9-a025ec1ecd4a390 daysSocial mediaessence.euTikTok
dy_fs_pagewww.essence.eu%2Fde-de%2F%3Fgtm_debug%3DxSessionSocial mediaessence.euDynamic Yield
ipabSession[-unknown-]essence.eu[unknown]
utag_mainv_id:0175883b99d7000d02ce0785e87802079001d07100c30365 daysMeasurementessence.euTealium Inc.
utm_source_cookienewsletterSession[-unknown-]essence.eu[unknown]
X-AB0d6e407936704bd380072f5891d28b0e1 days[-unknown-]sc-static.net[unknown]
TapAd_3WAY_SYNCS1!486660 daysSocial mediatapad.comTapad, Inc.
TapAd_DIDfe8e9a02-bb87-4933-977c-593e5453b18b60 daysSocial mediatapad.comTapad, Inc.
TapAd_TS165842910550460 daysSocial mediatapad.comTapad, Inc.
TAPIDsainsburys/groceries>016532c93c1c000e4e82921d14b403077001d06f00c30365 daysMeasurementtealiumiq.comTealium Inc.
_ttp2CGV9T6TQ05LKLITNFSk2WdfdvQ390 daysSocial mediatiktok.comTikTok
BVImplessence12315_2_0SessionPreferenceswww.essence.euBazaarvoice
CSLocalStorageTestCSLocalStorageTestPersistentMeasurementwww.essence.euContentSquare S.A.S.
__cmpcccu*aBPXSjkUAAgAzADgAuADAAQQIoABFR_LoOAPersistentFunctionwww.essence.euconsentmanager
__cmpcccu*aBPXSjkUAAgAzADgAuADAAQQIoABFR_LoOASessionFunctionwww.essence.euconsentmanager
__cmpconsent*BPXSjkXPXSjkXAfUyBDEDXAAAAAAAAPersistentFunctionwww.essence.euconsentmanager
__cmpconsent*BPXSjkXPXSjkXAfUyBDEDXAAAAAAAASessionFunctionwww.essence.euconsentmanager
__test__*__test__Persistent[-unknown-]www.essence.eu[unknown]
_cs_same_siteTest%20same%20siteSessionMeasurementwww.essence.euContentSquare S.A.S.
_dy_att_exps1079281100321544::0:1608107097704:33791:33791:1:0:0100386198:100218075233791:1608107097707PersistentSocial mediawww.essence.euDynamic Yield
_dy_c_expsPersistentSocial mediawww.essence.euDynamic Yield
_dy_c_expsSessionSocial mediawww.essence.euDynamic Yield
_dy_csc{"_pv":1,"_ses":1,"firstpv":{"ts":1606230009438,"ses":1,"pv":1}}PersistentSocial mediawww.essence.euDynamic Yield
_dy_csc_sesjgi39e4bcydsb8ja00b800dugg8t6qw3PersistentSocial mediawww.essence.euDynamic Yield
_dy_device{"brand":"Other","type":"desktop"}PersistentSocial mediawww.essence.euDynamic Yield
_dy_df_geo..PersistentSocial mediawww.essence.euDynamic Yield
_dy_geo.._.__PersistentSocial mediawww.essence.euDynamic Yield
_dy_soct1012567.1021660.1606230009PersistentSocial mediawww.essence.euDynamic Yield
_dy_soctSessionSocial mediawww.essence.euDynamic Yield
_dy_toffset0PersistentSocial mediawww.essence.euDynamic Yield
_dy_tsrcDirectPersistentSocial mediawww.essence.euDynamic Yield
_dy_weather_9878433[]PersistentSocial mediawww.essence.euDynamic Yield
_dyaud_nchc1130778.1130785.1130801*10631529@1.10631628@1.10631629@1.10631630@1.10631631@1.10631632@1.10631633@1PersistentSocial mediawww.essence.euDynamic Yield
_dyaud_page*2020-12-16*0PersistentSocial mediawww.essence.euDynamic Yield
_dycnstdgPersistent[-unknown-]www.essence.eu[unknown]
_dycstdk.w.f.ws.PersistentSocial mediawww.essence.euDynamic Yield
_dycstSessionSocial mediawww.essence.euDynamic Yield
_dyexps1021584100236520::0:1606230009443:76907:76907:2:3:0100125375:100064304076907:1606230009444PersistentSocial mediawww.essence.euDynamic Yield
_dyfsSessionSocial mediawww.essence.euDynamic Yield
_dyid-1796935175972773895PersistentSocial mediawww.essence.euDynamic Yield
basket{"type":"SF","ownerJwt":"Bearer eyJfdiI6IjEiLCJhbGciOiJIUzI1NiIsInR5cCI6IkpXVCJ9.eyJfdiI6IjEiLCJleHAPersistent[-unknown-]www.essence.eu[unknown]
dy_fs_pagewww.essence.eu/de-de/?gtm_debug=xPersistentSocial mediawww.essence.euDynamic Yield
localede-dePersistent[-unknown-]www.essence.eu[unknown]
tealium_timing{"domain":"www.essence.eu","pathname":"/de-de/","query_string":"gtm_debug=x","timestamp":16062300103Persistent[-unknown-]www.essence.eu[unknown]
tealium_va{"metrics":{"15":1,"21":1,"22":2,"28":1,"29":1},"dates":{"23":1606230009000},"properties":{"17":"httPersistent[-unknown-]www.essence.eu[unknown]
tealium_va_cosnova_main{"metrics":{"15":1,"21":1,"22":2,"28":1,"29":1},"dates":{"23":1606230009000},"properties":{"17":"httPersistent[-unknown-]www.essence.eu[unknown]
tealium_va_update1Persistent[-unknown-]www.essence.eu[unknown]
token"Bearer eyJfdiI6IjEiLCJhbGciOiJIUzI1NiIsInR5cCI6IkpXVCJ9.eyJfdiI6IjEiLCJleHAiOjE2NTI4ODAzNDUsImlhdCIPersistent[-unknown-]www.essence.eu[unknown]
wishlist{"id":"4d29b6b0a20cb0a8ac680cd37b","products":[],"ownerJwt":"Bearer eyJfdiI6IjEiLCJhbGciOiJIUzI1NiIsPersistent[-unknown-]www.essence.eu[unknown]
LAST_RESULT_ENTRY_KEYSessionSocial mediawww.youtube-nocookie.comYouTube
TESTCOOKIESENABLED11 minutesSocial mediawww.youtube-nocookie.comYouTube
__sak1PersistentSocial mediawww.youtube-nocookie.comYouTube
nextIdSessionSocial mediawww.youtube-nocookie.comYouTube
requestsSessionSocial mediawww.youtube-nocookie.comYouTube
yt-player-bandwidth{"data":"{"delay":0.17710009765625,"stall":0,"byterate":44868.96439703163,"init":16584287103PersistentSocial mediawww.youtube-nocookie.comYouTube
yt-player-headers-readable{"data":"true","expiration":1661020710689,"creation":1658428710689}PersistentSocial mediawww.youtube-nocookie.comYouTube
yt-remote-connected-devices{"data":"[]","expiration":1658515110979,"creation":1658428710979}PersistentSocial mediawww.youtube-nocookie.comYouTube
yt-remote-device-id{"data":"54686084-7425-4b62-9852-2ed6b9c2ffb4","expiration":1689964710974,"creation":1658428710974}PersistentSocial mediawww.youtube-nocookie.comYouTube
yt.innertube::nextId{"data":2,"expiration":1658515112579,"creation":1658428712579}PersistentSocial mediawww.youtube-nocookie.comYouTube
yt.innertube::requests{"data":{},"expiration":1658515117585,"creation":1658428717585}PersistentSocial mediawww.youtube-nocookie.comYouTube
ytidb::LAST_RESULT_ENTRY_KEY{"data":{"hasSucceededOnce":true},"expiration":1661020710486,"creation":1658428710487}PersistentSocial mediawww.youtube-nocookie.comYouTube
VISITOR_INFO1_LIVEcPKMPcVpQSo180 daysSocial mediayoutube.comYouTube
YSC5KV8O3t2zvwSessionSocial mediayoutube.comYouTube